Doelgerichte taalcursus ontwikkelt zelfvertrouwen

D

Als u een taalcursus nodig heeft om uw functie beter, en vol zelfvertrouwen te kunnen uitoefenen, dan wilt u graag een efficiƫnte, doelgerichte cursus volgen. Uw tijd is kostbaar en u wilt deze goed besteden zodat u ook nog tijd over houdt voor andere belangrijke zaken. Daarom biedt taleninstituut The Square Mile taalcursussen op maat. U leert bij ons specifiek wat u nodig heeft om uw werk optimaal te kunnen doen. Of u nu beter wilt worden in het geven van presentaties in het Spaans of in het opstellen van goede e-mails in het Italiaans. Onze trainers kunnen altijd een cursus voor u samenstellen die precies aansluit bij uw wensen en doelen.

Aandacht voor uw leerdoelen
Naast een taalcursus Spaans of Italiaans kunt u bij ons ook terecht voor cursussen in vele andere talen. Alle trainingen worden gegeven door native speakers met ervaring in verschillende gebieden in de zakenwereld. Onze trainers begrijpen dat iemand uit de technische branche ander jargon gebruikt dan iemand uit de financiƫle branche. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden bij het samenstellen van uw taalcursus. Individuele begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel en er zullen nooit meer dan zes cursisten in een trainingsgroep zitten. Als u wilt kunt u er zelfs voor kiezen om uw training individueel te volgen.

Voorbeeldlessen taaltraining
Wilt u weten hoe een cursus Italiaans er ongeveer uitziet bij The Square Mile? Kijk dan eens naar de voorbeeldlessen op onze website. U kunt hier ook een taalniveau test doen om te kijken hoe het op dit moment gesteld is met uw taalkennis. En u kunt recensies bekijken van klanten die u voor zijn gegaan. Bent u op zoek naar een taalcursus van hoge kwaliteit voor uw bedrijf, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag informatie en bespreken met u de mogelijkheden.