Rijschool Hoofddorp voor alle rijbewijzen

R

Wil jij je autorijbewijs halen of wil je een nieuw rijbewijs halen die je nog niet hebt? Alles is mogelijk bij Rijschool Hoofddorp. Natuurlijk hebben wij een expertise in het behalen van een autorijbewijs en ook wanneer je nog jong bent. Wij hebben instructeurs die jou kunnen helpen met het opbouwen van zelfvertrouwen, zodat jij je gemakkelijk kan voortbrengen in het verkeer. Een van de zwakte punten van de meeste beginnende chauffeurs is namelijk het gebrek aan zelfvertrouwen als zij achter het stuur kruipen. Onze instructeurs helpen jou met het krijgen van zelfvertrouwen en ook met het goed en netjes kunnen rijden. Natuurlijk krijg je ook advies over hoe je je hoort te gedragen in het verkeer en dat je altijd rekening moet houden met de mede gebruikers van de weg.

 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Maar natuurlijk kunnen onze instructeurs je veel meer bijbrengen dan enkel je gedrag in het verkeer. Ze zullen je natuurlijk wijzen op alle regels die je hebt geleerd tijdens het leren van de theorie achter het rijden van een auto. Maar ons vakgebied loopt nog veel verder. Bij Rijschool Hoofddorp kan je namelijk ook terecht voor het behalen van je vrachtwagen rijbewijs of voor je trekker rijbewijs. Maar dat is nog lang niet alles. Wij hebben ook instructeurs die je kunnen helpen met het behalen van het BE rijbewijs of met het behalen van je theorie achter de rijbewijzen. Wij houden ook theoriecursussen voor verschillende rijbewijzen, zodat jij volledig voorbereid naar het theorie-examen gaat.

Aanmelden

Wil je je aanmelden bij een van onze instructeurs voor het behalen van je rijbewijs? Ga dan nu naar onze website. Hier vind je het inschrijfformulier voor alle verschillende rijbewijzen. Daarnaast kan je je ook telefonisch aanmelden. Hiervoor hoef je enkel naar Rijschool Hoofddorp te bellen. De instructeur die je aan de lijn krijgt zal kijken wat er mogelijk is voor jou.