Jouw verzendingen beginnen bij Bonsema Verpakking!

J

Als je een onderneming runt, wil je dat klanten op je kunnen rekenen. Zodra zij een pakketje verwachten, moeten ze aan mogen kunnen nemen dat hun bestelling intact en in perfecte staat aankomt.

Bonsema Verpakking weet hier alles van. Dit hoog aangeschreven bedrijf is al meer dan 100 jaar bezig met aan de weg timmeren en ervoor zorgen dat pakketten veilig en onbeschadigd hun ontvangers bereiken!

Om hierover meer zekerheid te krijgen, biedt deze firma je de mogelijkheid om verpakkingen op maat te bestellen. Bij alle verzenddozen, -kokers en -enveloppen staan de maten nauwkeurig aangegeven. Mochten jouw gewenste afmetingen niet worden vermeld, dan is er geen reden tot paniek!

Bonsema Verpakking beschikt namelijk over een unieke machine die dozen in alle mogelijke maten en vormen kan snijden. Zo is het mogelijk om volledig op jouw te verzenden voorwerp aangepaste verzendmateriaal te bestellen. Door inhoud en exterieur perfect op elkaar aan te passen, eventueel aangevuld door beschermmateriaal, wordt jouw bestelling altijd extreem veilig verzonden!

Herkenbaarheid kent geen tijd

Behalve tevredenheid bij je klanten genereren is herkenbaarheid minstens zo belangrijk. Kies daarom voor de bedrukte dozen van Bonsema Verpakking!

Door je logo en/of huisstijl op je enveloppen en verzenddozen te laten prijken, weet je klant onmiddellijk dat hij of zij met een pakket van jouw onderneming te maken heeft. Dit zorgt weer voor extra goede recensies voor jouw diensten en daarmee voor meer klandizie! Het is daarom zeer verstandig om ook contactgegevens op je verzendmateriaal te laten plaatsen. Zo kunnen (potentiële) klanten je nóg sneller vinden.

Kan jouw bedrijf wel een flinke dosis handig gepositioneerde reclame gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen met Bonsema Verpakking! Vraag naar de vele mogelijkheden en wie weet verstuur jij binnenkort pakketten over de hele wereld en scoor je klanten bij de vleet.