Big Bags: onmisbare methoden voor opslag en transport

B

Voor opslag en vervoer gebruik je niet zomaar de eerste de beste materialen. Je wilt er immers zeker van zijn dat de (grond)stoffen die je vervoert in perfecte staat blijven. Gelukkig kun je vertrouwen op de hoge kwaliteit die Big Bags bieden. Maar waarvoor kun je deze eigenlijk precies gebruiken? Daarover vertellen we je graag meer.

Haardhout

Je kunt pas spreken van degelijk en bruikbaar haardhout als het droog is en blijft. Daarom is een perfecte ventilatie van groot belang! Kies daarom voor een Big Bag die voldoende lucht doorlaat. Deze kun je zelfs met hout en al plaatsen in een droogkamer.

Stenen

Het netjes stapelen van je stenen voor opslag of vervoer in een aanhanger kost je een hoop geld én tijd. Gelukkig kun je ook hier rekenen op de efficiëntie die alleen een Big Bag je kan bieden! Hierin kun je steenafval kwijt, wat je vervolgens in één keer kunt verplaatsen. Big Bags staan bekend om hun stevigheid en hoge draagvermogen. Daarom zijn ze perfect voor het opslaan en verplaatsen van grote hoeveelheden steen en puin. Een gewicht van 1500 kilo is voor een Big Bag dan ook geen enkel probleem. Zand of grind zijn andere populaire toepassingen voor dit transport- en opslagmiddel.

Voedingsmiddelen

Wat hebben koffiebonen, kruiden, melkpoeder, cacao, suiker en rijst met elkaar gemeen? Ja, oké, het zijn voedingsstoffen. Maar ze kunnen ook perfect vervoerd en opgeslagen worden met hoge kwaliteit Big Bags! Hiermee kun je de inhoud namelijk ook nog eens volledig afdekken.

Big Bags zijn onmisbaar in verschillende industrieën. Nu snap je waarom!