Bedrijfspand Ede: ruim assortiment winkelpanden

B

Wilt u uw winkel gaan vestigen in de regio van Ede? Bij Bedrijfspand Ede vindt u een ruim assortiment aan leegstaande panden die klaar zijn voor verhuur. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken welke eisen u stelt, en wanneer een bedrijfspand perfect zou zijn voor u. Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u op zoek naar het geschikte bedrijfspand. Als we verschillende opties hebben gevonden leggen wij deze aan u voor. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om objectief met u mee te kijken en al uw vragen te beantwoorden.

Ieder bedrijfspand ede is anders

De doorloop is winkelpanden is altijd erg hoog, het kan voorkomen dat er op dit moment geen geschikt pand vrij is. Maar het duurt nooit langer dan enkele maanden voor er zich nieuwe kansen voor doen. Zo groeien sommige winkels uit hun pand en is uitbereiding nodig, dit kan ook uw vraagstuk zijn. Wij gaan dan samen op zoek naar een nieuwe huurder voor uw huidige pand en zoekend een passend alternatief voor uw nieuwe pand.

Voordat u op zoek gaat naar een pand is het belangrijk om te weten waar het pand aan moet voldoen. Het is goed dat de makelaar dit weet, zo kan een derde partij objectief met u meekijken en u wijzen op dingen die u zelf misschien over het hoofd zou zien, zoals te weinig op slag ruimte. Of het ontbreken van bepaalde voorzieningen.

Aanbod en bezichtiging

Het kan voorkomen dat u al een kijkje heeft genomen op de website van Bedrijfspand Ede en een leuk pand voorbij hebt zien komen. Neem dan vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Nog niet zo ver om te bezichtigen, kom vrijblijvend op gesprek wij luisteren naar uw wensen en eisen en brengen een passend voorstel uit.