Huurders met een huurachterstand

H

Verhuurders komen het te vaak tegen, huurders met een huurachterstand. Dit is erg vervelend voor de verhuurder. Hij of zij wacht namelijk op geld voor het verhuren van zijn pand, maar krijgt dit maar niet. Dit kan lijden tot hele vervelende situaties waarbij de verhuurder steeds moet vragen om zijn of haar geld. De huurder met een huurachterstand kan zowel particulier als zakelijk zijn en kan zo zijn of haar reden hebben tot het niet betalen van de huur. Wanneer het daadwerkelijk uit de klauwen loopt is het verstandig om er een advocaat bij te roepen die je kan helpen met het verkrijgen van je geld. Het is voor verhuurders namelijk het inkomen dat zij nodig hebben om bijvoorbeeld hun gezin te onderhouden of om voedsel te kopen.

 

Juridisch moet het kloppen

Wij zorgen ervoor dat er een vordering wordt getroffen en dat deze zich juist begeeft. Het maken van een succesvolle vordering zal een hoop moeite en tijd in worden gestoken. Het is namelijk niet erg gemakkelijk. Juridisch moeten namelijk alle handelingen kloppen met de situatie. En omdat de situatie erg verschillend kan zijn, zijn de aanpakken die gebruikt kunnen worden ook verschillend. Maar sommige lijken erg op elkaar en dit kan voor vervelende gevolgen zorgen. Voor een huurachterstand bij huurders hebben daarom een heel team van juristen en advocaten bij elkaar, zodat zij samen een juiste aanpak kunnen creëren voor uw specifieke situatie.

 

Wat maakt onze vordering zo succesvol?

Wanneer wij beginnen met een vordering op een huurder met een huurachterstand. Sturen wij als eerst een sommatiebrief naar de betreffende persoon. Wanneer hier geen reactie op komt zullen we een tweede brief sturen. Als hier weer niet op gereageerd wordt gaan we over naar een andere aanpak. Deze aanpak houdt in dat wij een betalingsregeling met de debiteur gaan afspreken en dat hij zich hieraan houdt.