Makelaar Nijkerk helpt je met het verkopen van jouw huis

M

Een huis verkopen lijkt in de huidige mark een zaak dat heel gemakkelijk zou moeten gaan. Er is namelijk heel veel vraag naar woningen op dit moment en er zijn daarentegen niet veel huizen beschikbaar. Het zou dus moeten zijn dat je je huis zo kwijt bent. Dat is dan ook wel zo, maar toch zitten er paar ‘maar’ aan. Je kan namelijk wel jouw huis te koop zetten maar wie zegt dat je de juiste prijs er voor vraagt. Het zou zomaar kunnen zijn dat je er te weinig voor vraagt. Dit soort dingen zijn belangrijk om te weten en daar kan je hulp voor krijgen van Makelaar Nijkerk.

 

Makelaar Nijkerk helpt je met het verkopen van jouw huis

Zoals eerder al is gezegd kan het zo zijn dat wanneer je jouw huis verkoopt, dat dit niet voor de juiste prijs gebeurd. Daarom is het verstandig om de hulp in te vragen van een goede makelaar. Eentje die de juiste kennis heeft over de huizenmarkt in de buurt. Wanneer deze makelaar de juiste kennis heeft, weet die ook wat vergelijkbare woningen opbrengen. Daarop kan een adviesprijs gebaseerd en voor dat bedrag kan je jouw woning te koop zetten. Natuurlijk moet er ook nog wel gekeken worden naar de staat waarin het pand verkeerd.

 

Makelaar Nijkerk kan een goede schatting van jouw huis maken

Zoals eerder gezegd is het zo dat de advies prijs voor een groot gedeelte wordt gebaseerd op de prijzen die andere huizen opbrengen. Daarnaast wordt de prijs ook gebaseerd op de staat waarin de woning zich verkeerd. De makelaar komt dan ook altijd van tevoren inspecteren. Tijdens deze inspectie zijn er een aantal punten waar de makelaar op let. Afhankelijk van de score kan er een adviesprijs opgesteld worden. Dit gecombineerd met de prijzen van vergelijkbare woningen brengt het tot een marktwaarde die je kan vragen aan kopers.