Veiligheidsbril op sterkte voor de veiligheid

V

 

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebeid van veiligheid, maar ook op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Zo is er onder andere het een en ander aangescherpt met de betrekking tot zicht en gehoorschade. Deze twee worden zo veel mogelijk geprobeerd in te perken, zodat werknemers niet vroegtijdig doof of blind worden of hier problemen mee ervaren. In veel gevallen wordt er aangeraden aan werkgevers om veiligheidsmaatregelen te hanteren. Hierbij wordt er voornamelijk gedoeld op het aanschaffen van veiligheidsmiddelen. Veiligheidsmiddelen zijn onder andere bouwhelmen, voor op de bouwplaats of brandwerende kleding voor de brandweerlieden. Nu zijn deze twee gevallen aardig voor de hand liggend. Ook een veiligheidsbril op sterkte valt onder het kopje veiligheidsmiddelen.

 

Waarom één bril veiliger is

Een veiligheidsbril op sterkte kan erg van pas komen wanneer je zelf al een brildrager bent. Dan is het fijn dat je maar een bril op je neus hoeft te doen in plaats van twee. Daarnaast is dit ook nog eens veel veiliger. Stel je voor je bent een stuk metaal aan het doorzagen, hiervoor heb je zowel je normale bril als je veiligheidsbril voor nodig om veilig te kunnen werken. Dan is het uitermate handig als deze twee gecombineerd kunnen worden. Een van de redenen is dat het fijner zit op je hoofd en een andere reden is dat het ervoor zorgt dat je een breder zichtveld hebt in tegenstelling tot twee brillen dragen.

Schaf nu de beschermingsmiddelen aan voor jouw werknemers

Wil jij je werknemers veilig laten werken? Schaf dan de veiligheidsbril op sterkte aan voor de brildragers. Daarnaast zal je ook een hoop andere beschermingsmiddelen moeten aanschaffen om je werknemers veilig te laten werken bij jou op de werkvloer. Voor het bestellen van de middelen, kun je bij onze webshop terecht. Hier kan je per branche zien wat er allemaal nodig is voor jouw werknemers.