Bescherm op comfortabele wijze je gehoor!

B

Als je vaak in contact komt met harde geluiden, bijvoorbeeld voor je werk, dan loop je een grote kans om een gehoorbeschadiging op te lopen. Uiteraard geldt dit niet als je oren beschermt met passende gehoorbescherming. Maar standaard gehoorbescherming is niet voor iedereen de ideale uitkomst.

Voor die mensen zijn er otoplastieken. Dit zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers die een hoog draagcomfort kennen. Dit komt omdat de beschermers gemaakt worden op basis van je oorgang. Hierdoor passen ze perfect. Naast het hoge comfort beschermt het je gehoor ook optimaal.

Bij Delftechniek kun je langskomen in hun vestiging in Groningen om de otoplastieken te laten aanmeten. Tijdens het aanmeten heb je ook keuze voor diverse filters. Hierdoor heb je altijd de juiste demping. Voor elke situatie kun je de otoplastieken laten maken, bijvoorbeeld voor feesten, zwemmen, motorrijden of slapen.

Daarnaast vind je in hun assortiment ook andere persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals kleding of schoeisel. Met de veiligheidsmiddelen van Delftechniek kun je gerust aan het werk!