Bespaar jezelf een gehoorbeschadiging met otoplastieken!

B

Kom je veel in contact met harde geluiden tijdens je werkzaamheden? Dan kan het je ten zeerste aangeraden worden om gebruik te maken van gehoorbescherming. Standaard oorbeschermers zijn niet voor iedereen geschikt en daarom zijn er ook otoplastieken. Dit is een gepersonaliseerde gehoorbescherming die een hoog draagcomfort kent. Daarnaast beschermt het je trommelvliezen natuurlijk ook.

Door jezelf otoplastieken aan te laten meten verklein je het risico op een gehoorbeschadiging. Zo kun je op je oude dag ook nog genieten van je gehoor. De gehoorbescherming wordt geheel op maat van je oorgang gemaakt. Zodoende past het perfect in je oor.

Geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje bij Delftechniek.nl. Hier vind je naast otoplastieken ook tal van andere persoonlijke bescherming, zoals kledingstukken en schoeisel. Daarnaast kun je natuurlijk ook direct langskomen in de vestiging in Groningen om direct otoplastieken te laten aanmeten. Mocht je meer dan 5 setjes willen, dan komt Delftechniek ook graag bij je langs.