Glasvezel patchpaneel

G

Op zoek naar een glasvezel patchpaneel? Wij hebben precies wat jij zoekt. Bij ons in het assortiment vind je alles om een internetverbinding te maken of om een telefonie verbinding te maken. Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan ons online assortiment. Hier staat per artikelgroep aangegeven wat eronder valt, maar ook wat je nog meer nodig hebt om een verbinding te maken. Maar wat is een glasvezel patchpaneel eigenlijk? Dit is eigenlijk heel kort gezegd een patchpaneel dat is bedoeld voor glasvezel. Een patchpaneel is een paneel met een groot aantal aansluitbussen waarop een tijdelijke of permanente verbinding kan worden gemaakt.

 

Waar werd het voor gebruikt?

Vroeger werd dit voornamelijk gebruikt in telefooncentrales. Hier zaten dan mensen achter die twee abonnees met elkaar moesten verbinden. Dit waren dan ook tijdelijke verbindingen. De verbinding bestond namelijk alleen tijdens de duur van het telefoongesprek. Tegenwoordig kan je een patchpaneel ook gebruiken voor een netwerkverbinding. In de werkruimte bevindt zich een aantal contactdozen met een RJ45 verbinding. Tegenwoordig worden de huis telefooncentrale en het internet ook vastgemaakt op een patchpaneel. Veel bedrijven hebben daarentegen een eigen paneel waar zij alles op aansluiten. Wil je meer informatie over een patchpaneel? Bekijk dan even onze website. Hier staat uitgebreid vermeld wat het precies inhoudt en waar het allemaal voor gebruikt kan worden. Daarnaast kan je ook altijd onze medewerkers benaderen. Zij kunnen je deze informatie ook overdragen.

 

Bezoek de webshop

Weet je ondertussen wel wat een glasvezel patchpaneelis en wil je er graag een aanschaffen? In onze webshop vind je alle benodigdheden om een paneel aan te schaffen en on deze te monteren, zodat hij het ook gaaf doen. Natuurlijk kunnen wij deze ook voor je installeren. Vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn elke dag geopend en staan dan ook altijd paraat om jou te helpen.