Wat een RJ45 voor jou kan betekenen

W

Onlangs overgestapt op de wel beruchte glasvezeltechniek? Dan zijn er wellicht een aantal aspecten die je niet mee had genomen in het aanschaffen van de artikelen. Zo komt het waarschijnlijk voor dat je vergeten bent te denken aan een RJ45. Deze zorgt er namelijk voor dat het internet kan worden aangesloten aan bijvoorbeeld een computer of een telefoon. Dit is namelijk zogezegd een connector die de twee aan elkaar koppelt, waardoor de mogelijkheid ontstaat tot het maken van een verbinding. Ben jij de RJ45 vergeten te bestellen of een van de andere ‘accessoires’, die wel nodig zijn voor het maken van een verbinding of het verbeteren van de verbinding? Bestel deze dan nu snel in de webshop, zodat ze zo snel mogelijk bij jou op het werk kunnen worden geleverd.

 

Meer dan een leverancier

Zit je toevallig te denken aan het overstappen van internetkabel, dan kun je ook hiervoor terecht bij ons. Wij zijn namelijk een technische groothandel, dat zich heeft weten te specialiseren in telecom en internet. En met name in glasvezel zijn wij weten te groeien. Wat ons echter onderscheidt is dat wij verder gaan dan enkel het leveren van deze artikelen. Wij kunnen samen met jou nagaan wat jouw onderneming nu echt nodig heeft om beter te presenteren of om verder te groeien. Dit is waar een Rj45 jou te hulp kan schieten en wellicht veel gevolgen met zich mee kan brengen, maar in positieve zin.

 

 

Help mee aan de productiviteit

Veel werknemers ervaren problemen met traag of niet werkend internet. Dit lijkt op een gegeven moment tot frustraties en ergernissen. Dat is een van de redenen dat het belangrijk is om altijd een goed werkende verbinding te hebben. Dit bevordert de productiviteit van je werknemers. Zij zullen hierdoor meer gemotiveerd raken, in plaats van dat zij niet verder kunnen met hun werk omdat er geen werkende verbinding is.