Oris

O

 

Oris is een horlogemerk dat al ruim een eeuw bestaat. Het is namelijk opgericht in het jaar 1909 in Zwitserland. Dit merk had van oorsprong twee oprichters die er iets groots van hebben weten te maken. De horloges die Oris maakt zijn enkel mechanisch. Maar dat betekend niet dat het geen gevarieerde of opvallende horloges zijn. In tegendeel, zij maken erg verschillende horloges die ook nog eens een prachtige uitstraling hebben. Voornamelijk verzamelaars zijn erg tevreden en te spreek over dit merk. Zij zijn namelijk ervan overtuigd dat dit merk een op zichzelf staand iets is, wat erg divers is in vergelijking met concurrenten.

 

Services bij een Oris horloge

Wanneer u een Oris horloge wilt aanschaffen, kunt u deze bij ons in de winkel of webwinkel aanschaffen. Wanneer u bij ons een horloge aanschaft, weet u zeker dat u een aantal voordelen heeft. Zo zijn wij officieel dealer van dit merk en kunnen u dus net een stukje extra geven. Wanneer het horloge bijvoorbeeld defect wordt geleverd, zal u meteen (gratis) een nieuwe ontvangen. Daarnaast heeft u altijd 2 jaar garantie op uw aankopen en kunnen wij het artikel ook snel laten repareren of vervangen. Mocht het voorkomen dat uw huidige horloge niet meer te redden valt, dan krijgt u de volgende dag meteen een nieuwe opgestuurd. U kunt tevens ook een ander horloge uitzoeken uit dezelfde prijsklasse.

Website

Voor meer informatie over onze diensten of als u een kijkje wilt nemen in ons assortiment. Kijk dan even op de website. Hier staat alle informatie over de verschillende merken die wij aan u kunnen leveren. Daarnaast zijn wij officieel dealer van alle verschillende merken die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast kun je ook altijd de winkel bezoeken. Hier kunt u meteen zien hoe het horloge in het echt eruit ziet en hoe deze staat om jouw pols.