Koffie Academy, voor elke gemotiveerde student

K

 

Wil jij het verschil maken binnen de onderneming met je koffie vaardigheden? Volg dan nu een van de cursussen van de Koffie Academy. Wij zijn al jaren actief binnen het geven van onderwijs over de koffies en haar verschillende varianten. Daarnaast zijn of waren alle docenten binnen ons team werkzaam als barista. Ook geven wij verschillende cursussen in het omgaan met de klant en andere aspecten die er zijn binnen een onderneming in de horeca. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan je denkt, als we het hebben over het runnen van een koffietent. Zo wordt er onder andere uitgelegd over verschillende marketingtrucs en over het omgaan met personeel en met je werkgever.

 

Stuur je motivatie naar ons op

De Koffie Academy is er voor iedereen die interesse heeft in het volgen van lessen over koffie. Wij maken geen enkel onderscheid tussen onze studenten. Het enige wat wij vanuit jouw kant willen hebben, voordat je begint, is een motivatiebrief. Wij willen namelijk enkel studenten aannemen die daadwerkelijk willen leren over dit vak. Dit maakt het namelijk allemaal een heel stuk aangenamer en zo kunnen wij elke student helpen met het verwezenlijken van zijn of haar droom. Voor het aanbod van cursussen kun je nu bij ons op de website kijken. Hier vind je alle informatie over de cursussen en kun je ook in contact komen met van de docenten. Aan hen kun je al je vragen stellen.

 

 

Kom naar een van de opendagen

Je kan je nu inschrijven via de website of dit telefonisch doen bij de Koffie Academy. Houd hierbij wel alle gegevens bij de hand. Daarnaast kan je ook eerst naar een van de open dagen komen. Deze zijn deze en volgende maand gepland. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je dient enkel op tijd te zijn op de aangegeven dagen, zodat je het gehele programma kunt bijwonen.