Schoonmaakbedrijf Rotterdam

S

 

Wilt u het schoonmaakwerk van uw bedrijf graag uitbesteden aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat ook nog eens goed werkt? Vraag dan snel een offerte aan bij ons op de website. Hier kun je de diensten invullend waar je graag gebruik van wilt maken. Zodat jij een offerte krijgt toegestuurd die reel en relevant is voor jouw onderneming. Wanneer je hebt besloten om samen te werken met schoonmaakbedrijf Rotterdam, zal je een persoonlijk schoonmaakteam krijgen toegewezen die de diensten bij jouw onderneming gaan uitvoeren. Wanneer er dan ook feedback is naar de schoonmakers toe, kan je hen altijd direct aanspreken zodat de lijnen kort blijven. Daarnaast kan je ook verzoekjes via de korte lijnen doorgeven, zodat de schoonmakers hier rekening mee kunnen houden wanneer zij bij jou over de vloer komen.

 

Schoonmaken aan de hand van resultaten

Tijdens het schoonmaken houden onze medewerkers natuurlijk rekening met hetgeen wat u graag schoon wilt hebben. Daarnaast kijken zij zelf ook rond om te bepalen wat er duidelijk een doekje nodig heeft. Ze zullen schoonmaken wat er vies is en wat er duidelijk gebruikt is de afgelopen dagen. Dit is voor u natuurlijk erg fijn. Wanneer u de volgende dag weer op kantoor komt, zal u zien dat er geen vuiltje meer te vinden is binnen het pand en dat al het nodige een grondige beurt heeft gehad. Naast schoonmaken, kan schoonmaakbedrijf Rotterdam u ook helpen op het gebied van verzorging. Dit gaat niet over persoonlijke verzorging, maar over de verzorging van het pand zowel de binnen als buitenkant en ook de tuin.

Onderhouden van uw pand

Schoonmaakbedrijf Rotterdam zal je helpen met het onderhouden van het gehele pand. Dus ook voor tuiniersklussen zijn wij jouw partner. Dit wordt natuurlijk niet gedaan door schoonmakers, maar door tuiniers. Ook deze mensen hebben wij volop binnen het bedrijf lopen. Alles is mogelijk als je in samenwerking bent met ons.