Kindvriendelijke bungalow huren tegen een vriendelijke prijs

K

Iedereen die met jonge kinderen op vakantie gaat wil zeker weten dat een bestemming veilig is en veel te bieden heeft voor de jonge gasten. Nou, dan kunnen we u nu met een gerust hart vertellen: bij ons is dat zeker zo. Niet alleen huurt u bij ons namelijk een kindvriendelijke bungalow, maar op ons park is voor de kinderen ook van alles te beleven. Variërend van een zwembad tot een speeltuin tot een overdekte speelhal: de kinderen hoeven zich bij ons nooit te vervelen.

Zelfs als het een keer slecht weer is hoeft u niet meteen een dagtaak te hebben om uw kinderen te vermaken. Dat komt omdat wij bij Bungalowpark Overijssel ook allerlei overdekte activiteiten te bieden hebben. En dan hebben we het niet alleen over het restaurant dat zo kenmerkend is voor Bungalowpark Overijssel. Daar staan namelijk vele oude motoren binnen en het mag ook een heus museum genoemd worden vanwege alle spullen die er staan uit grootmoeders tijd.

Wat we de kinderen bij slecht weer te bieden hebben is bijvoorbeeld een overdekte speeltuin. En daarmee is Bungalowpark Overijssel redelijk uniek in vakantievierend Nederland, want heeft u ooit wel eens een park gezien dat ook zo’n hal heeft?

Lekker slapen in een kindvriendelijke bungalow

Natuurlijk zorgt bungalowpark Twente er ook voor dat de ouders het op het park helemaal naar hun zin zullen hebben. Zo zijn alle huisjes op Bungalowpark Twente bijvoorbeeld uitgerust met een gezellige zithoek in een kindvriendelijke bungalow, een goed uitgeruste keuken en goede bedden. Zo weet u zeker dat het u aan comfort niet zal ontbreken.

Maar hoe komt u nou eigenlijk op dat park terecht? Nou, u kunt natuurlijk met de fiets of de auto naar Bungalowpark Twente komen, maar dat bedoelt u vast niet. Boek dus maar gewoon een accommodatie op onze uitgebreide site.