App Laten Maken

A

App Laten Maken

Heeft u een eigen onderneming en wilt u een app laten maken dan leggen wij in dit nieuwsbericht graag uit waar u op kunt letten. Het hebben van een eigen app is natuurlijk erg goed voor uw branding en zichtbaarheid online maar wilt u natuurlijk ook dat een eigen applicatie iets voor u oplevert.

Waarschijnlijk heeft uw onderneming een website. Een app is hier dan ook een verlengstuk van en een stuk interactiever in gebruik dan een website. Waar het bij een website niet verder gaat dan informatie en het contact en mogelijk de aanschaf van producten kunt u met een app uw klanten juist actief betrekken bij de vele functies die mogelijk zijn.

Kosten App Laten Maken

Als kleine onderneming zoals kappers en eenmanszaken kunt u een app laten maken met functies die al voor ontwikkeld zijn. Deze functies kunnen in meerdere apps worden gebruikt en hebben een standaard layout. De huisstijl van uw bedrijf kan aangepast worden en heeft u de keuze uit meerdere basis templates.

Dit soort apps zijn een stuk goedkoper dan maatwerk apps en is de ontwikkeltijd ook een stuk korter aangezien de programmering van de functies en de template al voor u is gedaan. U betaald naast de eenmalige ontwikkelingskosten een maandelijks bedrag en kunt u afhankelijk van de voorwaarden ook stoppen wanneer u wenst.

Maatwerk apps zijn een stuk duurder en wordt uw app geheel geprogrammeerd door een team van vakmensen. Naast het in kaart brengen van uw wensen is men zo meer dan 200 uur voor u bezig. De kosten liggen dan ook een stuk hoger dan een voor ontwikkelde applicatie.

De Mogelijkheden van een App

U wilt natuurlijk dat app gebruikers uw app downloaden maar ook behouden en intensief gebruiken. Belangrijk om dan voor functies te kiezen die bij uw onderneming passen. Laat klanten sparen via de app via een uitgebreide spaarkaart, laat foto’s of afbeeldingen sturen die u deelt of kunt gebruiken en verkoop uw producten of diensten via de app.

Hiernaast heeft u de mogelijkheid om pushberichten te sturen naar app gebruikers en kunt u zelfs gebruik maken van het versturen van flyers en afbeeldingen met bepaalde acties. Met geofencing pushberichten kunt u zelfs berichten sturen naar app gebruikers in een aangegeven gebied op een zelf gekozen moment van de dag.

Hiernaast heeft u ook de beschikking over een eigen CMS, Custom Management System, waarin u zelf aanpassingen kunt doen zodat de app altijd up to date is. In dit CMS verstuurd u ook uw pushberichten. Dit CMS heeft ook de beschikking over statistieken zodat u kunt zien wie u spaarkaart gebruikt en welke functies veel of nauwelijks worden gebruikt.

De Keuze van een App

Heeft u een kleine tot middelgrote onderneming en verkoopt u producten en/of diensten dan is een app op template basis een goede en betaalbare investering. De app biedt alle mogelijke functies en heeft u een compleet systeem inclusief CMS waarmee u veel kanten op kunt.

Heeft u speciale wensen en is het budget toereikend dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om eerst rond te tafel te gaan met een app specialist. Let op dat de app markt altijd in beweging is en er natuurlijk ook nieuwe toestellen en tablets uitkomen. Met een maatwerk app zult u dus altijd moeten blijven investeren in uw app.

Bent u dan ook dan benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een app laten maken? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen uitzoeken welke app het meest geschikt is voor uw bedrijf.