Stihl robotmaaiers: innovatieve techniek en goede kwaliteit

S

Robotmaaiers die beschikken over Stihl-techniek, daarvan weet je zeker dat ze kwaliteit leveren. Dat zijn namelijk automatische grasmaaiers waarvan de accu’s duurzaam zijn en zo lang mogelijk op maximaal vermogen kunnen maaien zonder direct opgeladen te hoeven worden. Ook beschikt een robotmaaier met Stihl-elementen over de beste techniek. Met Stihlproducten haal je kwaliteit in huis. Het merk robotmaaier Viking is onderdeel van Stihl en biedt dus kwaliteit en duurzaamheid. In onderstaande tekst kom je meer te weten over verschillende robotmaaiers en kun jij bekijken welk model het meest geschikt is voor jouw gazon.

iMow MI 422

De kleine maar toch doeltreffende robotmaaier is geschikt voor tuinoppervlakken tot 500 m². Deze maaier heeft regensensoren, zodat de robot uit zichzelf terugkeert naar het basisstation wanneer er regen valt. Je kunt de robotmaaier dus met een gerust hart laten maaien, ook als het misschien kan gaan regenen. Is de grond van jouw tuin niet helemaal vlak? Met de MI 422 is dat geen probleem. Deze robotmaaier kan hellingen tot 35% maaien. Het heldere LCD-scherm is makkelijk te bedienen en zelfs in de zon goed af te lezen, waardoor de MI 422 heel gebruiksvriendelijk is.

iMow MI 632

De MI 632 van Stihl is een robotmaaier die een grotere maaicapaciteit heeft. Deze automatische grasmaaien kan groene terreinen tot 3000 m² snel en nauwkeurig maaien. Als er neerslag valt, dan keert de robot automatisch terug naar de Docking Station. Ook wanneer de robotmaaier opgeladen moet worden keert deze zelfstandig terug naar het basisstation. De robot is slim genoeg om zelf te bereken of het handiger is om kort op te laden en de maaiklus daarna direct af te ronden, of dat hij beter eerst volledig kan opladen. Hellingen tot 45% maait de deze maairobot moeiteloos.